top of page

Om meg

 

Etter over 20 år i Fargerike tok jeg endelig sats og fulgte drømmen min om å starte for meg selv. Jeg ønsket å fokusere på det jeg liker best - nemlig å hjelpe folk med fargevalg/ fargesetting, planløsninger og  interiør.

BildeCV.jpg

Litt om meg

Jeg er en kreativ person med stor interesse for interiør, design, kvalitet og ikke minst – de små detaljene! Jeg stortives å jobbe med interiørprosjekter og motiveres av å finne best mulig løsning på alle mine oppdrag.

Min bakgrunn og kompetanse

Jeg er utdannet Interiørdesigner med dybde i bolig og offentlige miljøer. Videre ble jeg godkjent Interiørarkitekt MIAF i 2007 og sertifisert fargerådgiver fra Norges Fargeakademi i 2019. Fra tidligere er jeg utdannet teknisk tegner.
 

Etter 22 år i Fargerike har jeg opparbeidet meg bred erfaring innen farger, fargesammensetninger og materialvalg. Jeg har også vært innom flis, baderom og kjøkkenbransjen, hvor jeg har fått god innsikt innenfor fliser, baderomsmiljø og kjøkkenløsninger. Totalt har jeg mye kunnskap for å kunne hjelpe deg med dine valg og løsninger i din bolig.

Trenger du hjelp, enten det er stort eller smått - Ta kontakt!

Klar for å sette i gang?

Ta kontakt med meg via skjemaet nedenfor, gjerne med kort informasjon for henvendelsen. Du hører fra meg innen kort tid!

Takk for din henvendelse! Jeg tar kontakt med deg innen kort tid.

Adresse

Ski, Viken, Norge

Telefon

E-post

Connect

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page