top of page

Referanser

x

Vi skulle male huset vårt og ville samtidig bytte farge. Vi ønsket en mørk farge, noe som føltes veldig skummelt. Så vi fikk tips av en venn å ta kontakt med Vigdis. Hun kom raskt på befaring og lyttet til oss og våre ideer. 

 

Vigdis kom med fargeprøver som var i riktig sjanger og som ville passe til huset. Hun var videre med i prosessen som en trygg og spennende rådgiver. Både da vi valgte fargen og hva som burde males på kontraster og detaljer. 

Nå er huset malt, og vi er kjempefornøyde! Tusen takk for din bistand og kunnskap, Vigdis. Dette kan du! Vi anbefaler deg til andre på det varmeste. Til både innvendig og utvendig oppdrag.

 

Hilsen Tone og Jan Petter

2

x

Vi skulle pusse opp hele huset og var usikre på hva vi ønsket, og hvordan vi skulle gå frem for å få det resultatet vi drømte om. Med utgangspunkt i kun noen bilder fra ulike interiørblader, hadde vi flere møter, og Vigdis leverte på alle plan. Hun traff 100% i forhold til hva vi ønsket i forhold til farger og stil, samtidig som hun presset oss litt ut av komfortsonen der det var nødvendig.

 

Vi har nå fått et harmonisk hus hvor alle rommene spiller på lag. I tillegg kom hun med gode tips til hvordan vi kunne møblere, tilpasse eksisterende møbler og nye innkjøp. Hun var tilgjengelig gjennom hele prosessen, og kom innspill og ideer underveis.

 

Vigdis Løkken Modin er en fantastisk hyggelig og faglig dyktig samarbeidspartner og vi gir henne våre varmeste anbefalinger.
 

Hilsen Monica og Espen

3

x

Vi kjøpte ny leilighet og fikk hjelp av Vigdis med både fargesetting av alle rom, forslag til innredning og valg av møbler.

 

Takket være Vigdis har vi fått en kjempefin leiligheten som er gjennomgående og helhetlig - i vår stil og sånn vi ønsket oss!

 

Hilsen Christine og Vilde

Klar for å sette i gang?

Ta kontakt med meg via skjemaet nedenfor, gjerne med kort informasjon for henvendelsen. Du hører fra meg innen kort tid!

Takk for din henvendelse! Jeg tar kontakt med deg innen kort tid.

Adresse

Ski, Viken, Norge

Telefon

E-post

Connect

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page